Bloggnorge.com // Mann fra Mars
Start blogg

Mann fra Mars

En bedre versjon av meg selv

Her er noen av kosttilskuddene jeg har testet det siste året

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 22. september , 2020 kl. 15:03

Kostilskudd for vektreduksjon

Etter julen gikk jeg opp kraftig i vekt, og det ble ikke bedre etter sommeren.

Så jeg har prøvd kostilskuddet Metaburn i noen måneder for å få hjelp med å gå ned i vekt. Den inneholder ekstrakt av grønn te, wakame, chili og en hel del annet som øker forbrenningen og demper søtsuget.

Hvordan er effekten?

Jeg har nå gått ned flere hull i beltespennen, noe jeg er veldig fornøyd med. Så kan si at jeg er veldig positivt, og opplever at Metaburn er til stor hjelp. Kommer til å fortsette med dette for å se om vekten holder seg. I tillegg til at jeg har begynt å gå til jobben gir denne en ekstra boost.

Du kan lese mer om vektnedgang på Metaburn sitt nettsted.

Kostilskudd for vondt i fingrene

De siste årene har jeg hatt mye vondt i fingrene. Jeg er ikke sikker på om omega-3 hjelper på fingrene, men har en følelse av at det hjelper ved å gjøre leddene smidigere. Jeg har valgt å prøve Polarkrill for å få i meg nok omega-3. I tillegg tar jeg Flex5x hjelper meg med leddene mine. Alle ingrediensene er naturlige og det inneholder noen av naturens mest virksomme stoffer. Blant annet inneholder det vitamin k2 som er med på å styrke beinvev. Siden jeg ikke tar d-vitamin får jeg dette gjennom dette kosttilskuddet.

Hvordan er effekten?

Jeg er fornøyd med at tablettene ikke er så store, så det er lett å svelge dem. Merker at dette er noe kroppen min trenger. Mindre stiv i resten av kroppen også.

Kombinasjonen av Polarkrill og Flex5x har gjort at jeg kan bruke fingrene mer enn tidligere. Om det bare er disse to som har gjort at jeg har fått en bedre hverdag er vanskelig å si.

Hvor ofte har jeg tatt disse?

Nå har jeg gått på dette i litt over 6 måneder og føler at dette fungerer svært bra. De fleste dager husker jeg å ta to kapsler av hver. Jeg foretrekker å ta dem med vann, og gjerne en stor slurk. Vet ikke om det er mulig å ta dem meg kaffe, men vann går helt fint.

Skal holde dere oppdatert

Nå som jeg har testet disse en stund, skal jeg gi dere en oppdatering igjen om hvordan det har gått.

Vil du sjekke ut MetaBurn, Polarkrill eller Flex5x kan du besøke deres nettsider.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.