Bloggnorge.com // Mann fra Mars
Start blogg

Mann fra Mars

En bedre versjon av meg selv

Gleder meg til jeg kan reise igjen

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 23. september , 2020 kl. 15:14

Denne tiden uten å kunne reise begynner å gå meg på nervene. Jeg hadde planlagt en rekke turer til utlandet før pandemien kom. Du hadde sikkert også utenlandsplaner. Nå sitter vi fast her i Norge, og det blir nok ikke noe ferietur på noen av oss før 2022. Det blir ingen oktoberfest i Tyskland i år, den får vi ta hjemme.

Fikk reist en del i fjor

Heldigvis fikk jeg reist en rekke steder i fjor. Alt fra Tyskland, Spania til USA. Så skal ikke klage for mye. Det kommer flere muligheter til å komme seg til utlandet om man bare venter litt. Men vil det være fly igjen? Norwegian kan jo greie å gå konkurs før vi kommer oss noe sted. Men om det skjer så dukker det kanskje opp et nytt flyselskap?

Planer om å reise masse når det åpnes opp igjen

Her er 10 reisemål som Truemen anbefaler å reise til når det blir mulig igjen. Jeg har allerede begynt å lage en liste over alle stedene jeg skal reise til. Selvfølgelig skal jeg til Asia, Amerika og noen land i Afrika. Jeg regner med at du også har store planer om å reise når alt dette er over.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.